Αποστολές

Στόχος μας είναι να διασφαλίσουμε για εσάς την αρτιότερη, ταχύτερη, ασφαλέστερη και εντός των προσυμφωνημένων χρονικών παράδοση των προϊόντων που έχετε παραγγείλει. H εταιρεία magicmoments.gr συνεργάζεται με την speedex courier   η οποία αναλαμβάνει να παραδώσει τα προϊόντα σας το συντομότερο δυνατό.

Χρόνος Παράδοσης & κόστος μεταφορικών

Η αποστολή πραγματοποιείται σε 1 έως 15 εργάσιμες ημέρες Πανελλαδικά και δεν υπάρχει οικονομική επιβάρυνση αν η παραγγελία σας είναι μεγαλύτερη των 60€.

Διαφορετικά, για παραγγελίες δηλαδή κάτω των 60€, υπάρχει χρέωση μεταφορικών 3€ στα μικρά δέματα και κατόπιν συνεννόησης στα μεγαλύτερα λόγω ογκομέτρησης.
Σε περίπτωση που  το κόστος των προϊόντων σας υπερβαίνει τα 150€ υπάρχει το ενδεχόμενο να σας ζητήσουμε να προχωρήσετε σε τραπεζική κατάθεση μέρους ή όλου του ποσού.

 

Παραλαβή παραγγελίας

Η διανομή των προϊόντων γίνεται καθημερινά από Δευτέρα έως και Παρασκευή, 09:00 έως 18:00.Οι παραδόσεις ενδέχεται να καθυστερήσουν λόγω απεργιών ή δυσμενών καιρικών συνθηκών ή εάν η επιθυμητή τοποθεσία είναι απομονωμένη.
Αν τα προϊόντα φτάσουν στον προορισμό που μας έχετε υποδείξει αλλά δεν υπάρχει κάποιο άτομο να παραλάβει το δέμα τότε ο διανομέας θα αφήσει ένα σημείωμα που θα σας προτρέπει να επικοινωνήσετε με την μεταφορική εταιρεία. Αν δεν υπάρξει ειδοποίηση μέσα στις επόμενες 5 εργάσιμες μέρες το δέμα επιστρέφει στο κατάστημα μας.
Σας προτείνουμε για να αποφευχθεί η παραπάνω κατάσταση να επιλέγεται διευθύνσεις όπου πάντα θα υπάρχει κάποιος να παραλάβει το δέμα (π.χ. εργασιακός χώρος)

Επιστροφές Προϊόντων

Ακύρωση παραγγελίας.

Η εταιρία μας σας προσφέρει τη δυνατότητα να ακυρώσετε μια παραγγελία η οποία έχει ήδη καταχωρηθεί. Αυτό μπορεί να γίνει με τους εξής τρόπους:

 • Στέλνοντας email στο  με θέμα ”Ακύρωση παραγγελίας” συμπληρώνοντας και τον αριθμό παραγγελίας info@magicmoments.gr
 • Τηλεφωνικά στο 2384501294

Η ακύρωση μιας παραγγελίας μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσα σε 24 ώρες. Μετά το παραπάνω χρονικό σημείο καμία ακύρωση δε θα γίνεται δεκτή.

Αλλαγή – επιστροφή προϊόντων.

Η εταιρία μας κάνει ό,τι μπορεί για να διασφαλίσει την απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη από την αγορά του.

 

Σε περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί την αλλαγή-επιστροφή του προϊόντος που έχει λάβει θα πρέπει εντός 10 εργασίμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της αγοράς:

 • Να αποστείλει με email info@magicmoments.gr την αίτηση αλλαγής με θέμα “Αίτηση αλλαγής της παραγγελίας”» συμπληρώνοντας τον αριθμό της.
 • Να τηλεφωνήσει στο 2384501294

 

Οι αλλαγές-επιστροφές των προϊόντων πέραν αυτών των ημερών θα γίνονται δεκτές μόνο κατόπιν συνεννόησης με την εταιρία μας.

 

Προϋποθέσεις αλλαγής-επιστροφής προϊόντων

Η εταιρία μας προσέχει για την ποιότητα των προϊόντων που αποστέλλει και δεν ευθύνεται για τυχόν ελαττώματα των προϊόντων που διαθέτει στους πελάτες του.

 

Ο πελάτης έχει δικαίωμα επιστροφής ή αλλαγής του προϊόντος στην περίπτωση που :

 • Το προϊόν δεν τον ικανοποιεί
 • Είναι ελαττωματικό
 • Δεν είναι το σωστό νούμερο.
 • Έχει αποσταλεί λάθος προϊόν από αυτό που είχε παραγγείλει.

 

Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις ο πελάτης μπορεί να αλλάξει ή επιστρέψει το προϊόν ακολουθώντας την διαδικασία που αναφέρεται στην παράγραφο ”επιστροφή προϊόντων” και με απαραίτητη προϋπόθεση:

 • Να μην έχει χαλάσει η συσκευασία του προϊόντος
 • Να μην έχει αφαιρεθεί το προϊόν από την αρχική του συσκευασία, συμπεριλαμβανομένου αξεσουάρ, ετικετών, κλπ
 • Να είναι ακριβώς στην ίδια κατάσταση που βρισκόταν κατά την αγορά. Δηλαδή καινούριο, αφόρετο, μη πλυμένο, αχρησιμοποίητο
 • Να μην είναι προϊόν που αγοράστηκε με έκπτωση ή προσφορά και η εκπτωτική του τιμή αναφέρεται μέσα στην ιστοσελίδα μας ή περιλαμβάνεται στην κατηγορία “Προσφορές”.
 • Να μην αποτελεί προϊόν «ειδικής παραγγελίας», δηλαδή να μην είναι προϊόν το οποίο κατασκευάστηκε από την εταιρία μας αποκλειστικά και μόνον για το συγκεκριμένο πελάτη.

 

Τέτοια προϊόντα θεωρούνται οι μπομπονιέρες, οτιδήποτε περιλαμβάνει ευπαθές προϊόν (φαγώσιμο) γλυκά, μπισκότα κλπ, καθώς και προϊόντα που έχουν υποστεί οποιαδήποτε διαφοροποίηση από την αρχική τους μορφή κατόπιν απαίτησης του πελάτη.

 

Η αποστολή των προϊόντων αλλαγής πραγματοποιείται μόνον αφού παραληφθούν και υποβληθούν σε έλεγχο ποιότητας τα προϊόντα που επιστρέφονται. Επιστροφές χρημάτων γίνονται εντός 3 εργάσιμων ημερών .

Τρόπος αποστολής και έξοδα παράδοσης σε περίπτωση αλλαγής – επιστροφής προϊόντων.

 • Σε περίπτωση λανθασμένης αποστολής προϊόντος τα έξοδα αποστολής βαραίνουν την εταιρία μας .
 • Στην περίπτωση αλλαγής-επιστροφής προϊόντος ο πελάτης επιβαρύνεται τα έξοδα αποστολής.
 • Σε περίπτωση όπου το προϊόν για αλλαγή ή επιστροφή δεν πληροί τους παραπάνω προαναφερθέντες όρους της παραγράφου ”επιστροφή προϊόντων”, το δέμα θα επιστρέφεται στον αποστολέα του με χρέωση του ιδίου.
 • Τα έξοδα παράδοσης των προϊόντων που επιστρέφονται εξολοκλήρου xωρίς αλλαγή επιβαρύνουν τον πελάτη. Για τον λόγο αυτό σας συμβουλεύουμε:
 • Να χρησιμοποιείτε μία αναγνωρισμένη ταχυδρομική υπηρεσία για την επιστροφή ή αλλαγή της αγοράς σας.
 • Να συσκευάζετε το προϊόν σε ένα μεγαλύτερο κουτί προσεκτικά ώστε να είναι προστατευμένο κατά την αποστολή.
 • Σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται η εταιρία μας για απώλεια , καθυστέρηση, κλοπή ή κακή διαχείριση του δέματος που αποστέλλει ο πελάτης για αλλαγή -επιστροφή προϊόντος.
 • Σε καμία περίπτωση δεν γίνεται αποδεκτή η παραλαβή επιστροφής ή αλλαγής προϊόντος με αντικαταβολή προς την εταιρία μας.

 

 • Όλα τα προϊόντα πρέπει να αποστέλλονται στην έδρα της εταιρίας μας.