Ζήστε τη ζωή σας.
Η ευτυχία
της δημιουργίας

Η χαρά που παίρνουμε για κάθε χειροποίητο προϊόν μας, με τη ολοκλήρωση του, μας αφήνει αισθήματα υπερηφάνειας και την αίσθηση επιτυχίας.

Δείτε μερικά
ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

Στόχος μας είναι να διασφαλίσουμε για εσάς την αρτιότερη, ταχύτερη, ασφαλέστερη και εντός των προσυμφωνημένων χρονικών παράδοση των προϊόντων που έχετε παραγγείλει.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ & ΚΟΣΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ

Η αποστολή πραγματοποιείται σε 1 έως 15 εργάσιμες ημέρες Πανελλαδικά και δεν υπάρχει οικονομική επιβάρυνση αν η παραγγελία σας είναι μεγαλύτερη των 60€.

Διαφορετικά, για παραγγελίες δηλαδή κάτω των 60€, υπάρχει χρέωση μεταφορικών 4,50€.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Κατάθεση σε λογαριασμό εθνικής

Αντικαταβολή κατά την παράδοση

Πληρωμή με κάρτα

NBG-LOGO
cod-icon
Στο
magicmoments.gr
θα βρείτε...
ΠΟΙΚΙΛΙΑ

ποικιλία ειδών γάμου και βάπτισης για τις δικές σας μοναδικές στιγμές!  Χειροποίητα από εμάς   με πολύ μεράκι αλλά και προϊόντα των κορυφαίων εταιρειών στον χώρο των εκδηλώσεων.

ΠΑΘΟΣ

Η εταιρεία μας λειτουργεί από το 2010 με πολύ όρεξη,  και φαντασία υλοποιούμε τις δικές σας ιδέες και επιθυμίες και σας προτείνουμε  λύσεις ισάξιες  των προσδοκιών σας. Η ενθουσιώδης ανταπόκρισή σας στις ανταγωνιστικές τιμές αλλά και στη ποιότητα των προϊόντων μας μας δίνει δύναμη να συνεχίζουμε με το ίδιο πάθος!

ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

Γνωρίστε μας μέσα από την ιστοσελίδα μας και επικοινωνήστε μαζί μας, για να φτιάξετε το δικό σας μοναδικό πακέτο γάμου & βάπτισης όπως το έχετε ονειρευτεί!