Ακύρωση Παραγγελίας

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας και εφόσον δεν έχει γίνει η αποστολή του προϊόντος, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο τηλέφωνο 2384501294 ή στο mail info@magicmoments.gr Σε περίπτωση που έχει γίνει η αποστολή της παραγγελίας σας, μπορείτε να την επιστρέψετε με οποιονδήποτε ταχυμεταφορέα με δική σας επιβάρυνση των εξόδων επιστροφής.

Επιστροφή Προϊόντος & Χρημάτων

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε μέσα σε 14 ημερολογιακές ημέρες, το προϊόν που παραλάβατε, αιτιολογώντας τον λόγο επιστροφής του. Το επιστρεφόμενο προϊόν θα πρέπει να είναι στην αρχική και άριστη κατάσταση που το έχετε παραλάβει μαζί με τα απαραίτητα έγγραφα που το συνόδευαν (απόδειξη -έντυπο παραγγελίας). Εάν οι προαναφερθείσες προϋποθέσεις δεν πληρούνται, τότε το προϊόν θα σας επιστρέφεται με δική σας χρέωση.
Οι επιστροφές δε γίνονται δεκτές για τα είδη Βάπτισης (λαμπάδες , κουτιά ή τσάντες, βαπτιστικά ρούχα, παπούτσια, μαρτυρικά, λαδόπανα, μπομπονίερες ), λόγω του ότι τα συγκεκριμένα προϊόντα κατασκευάζονται και αποστέλλονται κατόπιν παραγγελίας.

*Στα προϊόντα της Everkids δεν γίνονται δεκτές οι αλλαγές ή η επιστροφή χρημάτων διότι είναι χειροποίητα και γίνονται κατόπιν παραγγελίας και είναι αποκλειστική ευθύνη του αγοραστή το νούμερο και το χρώμα(για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας να συμβουλεύεστε το μεγεθολόγιο της Everkids).

Για να επιστρέψετε ένα προϊόν, θα πρέπει να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 2384501294 και e-mail info@magicmoments.gr ή να συμπληρώσετε την φόρμα επιστροφών για να προηγηθεί συνεννόηση με το κατάστημα. Τα στοιχεία και η διεύθυνση επιστροφής του προϊόντος είναι :

MAGIC MOMENTS
ΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥ ΒΑΠΤΙΣΗΣ
Λ. ΠΑΣΣΙΑ 10
ΑΡΙΔΑΙΑ– ΤΚ58400
Τηλ. 2384501294
Το προϊόν θα πρέπει να συνοδεύεται κατά την επιστροφή του από την απόδειξη αγοράς.

Η επιστροφή των χρημάτων γίνεται μέσα σε 14 ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε και ελέγχουμε το προϊόν. Η επιστροφή των χρημάτων πραγματοποιείται με κατάθεση του ποσού σε λογαριασμό που θα μας υποδείξετε ή που κάνατε την πληρωμή. Τα έξοδα αποστολής, επιστροφής και αντικαταβολής δεν συμπεριλαμβάνονται στην επιστροφή χρημάτων.

Δικαίωμα Αντικατάστασης εντός 14 ημερών

Επειδή θέλουμε να μείνετε απόλυτα ευχαριστημένοι με την αγορά σας, σε περίπτωση που κάτι δεν σας αρέσει ή δεν σας κάνει έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε την αντικατάσταση του προϊόντος σε άλλο νούμερο ή/και σε άλλο χρώμα. Για τη διαδικασία αντικατάστασης πρέπει να συμπληρώσετε την φόρμα επιστροφών, το ανώτατο χρονικό περιθώριο επιστροφής είναι έως και δεκατέσσερις (14) ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής.
Για να πραγματοποιηθεί η αντικατάσταση θα πρέπει να γίνουν οι παρακάτω ενέργειες εντός 14 ημερών:
Παραδώστε το προϊόν με όλα τα απαραίτητα στοιχεία για να μπορεί να γίνει αποδεκτή η επιστροφή του προϊόντος, αλλά παράλληλα να μπορεί να γίνει ενδεχόμενη αλλαγή σε χρώμα/νούμερο ή άλλο είδος. Σε περίπτωση που δεν είναι εφικτή η αντικατάσταση λόγω μη διαθεσιμότητας του ζητούμενου προϊόντος, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας προσφέρουμε εναλλακτικές λύσεις.
Το προϊόν που θα επιστρέψετε, θα πρέπει να μην το έχετε χρησιμοποιήσει και να βρίσκεται εντός της αρχικής συσκευασίας του.
Η αποστολή του νέου προϊόντος θα πραγματοποιηθεί σε χρονικό διάστημα ίσο με τον χρόνο αποστολής του αρχικού.
Το κόστος επιστροφής επιβαρύνει τον πελάτη και το κόστος της δεύτερης αποστολής το Magic moments.